29 Kasım 2012 Perşembe

Ben 19 yaşında, esmer, kıvırcık siyah saçlı, minyon tipli bir kızım. Çok güzel sayılmasam da yüzüne bakılmayacak gibi de değilim. Yani normal bir kızım. Vucudum hiç fena degildir, incecik bir bel, yuvarlak kalcalar ve orta boy, yada ortadan biraz daha kucuk gögüsler işte buyum.
Lisede arkadaşlarım hep birseyler yapıyor, erkek arkadaşları oluyor, öpüşüyorlar, bazıları vucudunu okşatıyor sonra gelip anlatıyorlar. Gıcık oluyorum bunlara, bari anlatmayın diyorum. Yok dururlar mı bazen yaşamadıkları şeyleri de anlatıyorlar, yani hayal kuruyorlar. Ne yapalım yani gidip cocuğa soralımmı sen şu kıza sunu sunu yaptınmı diye. Olmaz tabi. Herkes anlatıyor yani.
Onlar bu olayları anlattıkca ben de heyecanlanıyorum. Nefes alış verişim hızlanıyor. İçimde acayip bir heyecan oluyor. Yani bir tuhaf oluyorum.
Benim anlatacak bir hikayem yok. Hep dinliyorum. Bir gün dayanamadım bende birseyler uydurdum. Daha önce planlamadan, detaylarını düşünmeden bir erkeğin eteğimin altına elini sokarak kalçamla oynadığını söyledim. Hiç kimse beklemiyordu tabi. Herkes kim kim diye sormaya başladı. Bir erkek dedim, ama kim. Ben bir açıklama yapmayınca herkes bana yalan söylüyorsun, atıyorsun diyerek dalga geçti. Çok bozulmuştum. Önceden düşünmediğim için bir sey uyduramadım tabi.
Eve geldiğimde moralim çok bozuktu. Saat 18.30 gibiydi. Abim evdeydi, annemler gelmek üzereydi. Abim televizyonun karşısına uzanmış bira içiyordu. Ben hiçbir sey demeden direk odama gittim. Geldiğimdede konuşmadan bir yere oturdum ve televizyona bakmaya başladım. Abim ne oldu ne var diye sordu. Birsey yok dedim.
Abim ısrar etti, bir sey var sende, moralin bozuk gibi, bir sey mi oldu diye sordu. Ben yine yok bir sey dedim. Abim birasını içmeye devam ediyordu. Birazdan annemler gelir şu birayı içmesen dedim. Abim tamam, bunu bitireyim içmeyeceğim dedi.
Abim, askerden geldikten sonra sınavlara girmiş, iş için cevap bekliyordu. Uzun boylu, esmer, yakışıklı, güldüğü zaman tüm dişleri görünen, gülüşü yüzüne yakışan, çok tatli bir cocuktu.
Ben of puf yapınca, abim sende bir sey var dedi. bende artık bıkkın bir sekilde moralim bozuk dedim. Keşke ben de senin gibi biraz içki içip dağıtabilseydim dedim. Abim de o da ne demek öyle, kız başına içki mi içeceksin dedi.
O sarada kapı çaldı, annemler gelmişti, abim hemen toparlanarak mutfaga gitti. Sonra işte normal şeyler yemek, çay, tv, akşam öyle geçti.
Üç hafta sonra okul bitti, tatil mevsimi gelmişti. Babamın işi olduğu için ben annem ve abim tatil köyüne gittik. Babam 5 gün sonra gelecek 10 günlük bir tatil yapacaktık.
İkinci gün akşam yemeğinden sonra annem beni güneş çarptı biraz odada oturacağım çocuklar diyerek gitti. Ağabeymle ben baş başa kalmıştık. Yemek masasında abim içkisini yudumluyor, müzik dinliyorduk, ben öyle dalmışım, abim bana hey duydunmu diyerek omzuna dokundu. Bende ne oldu diye sordum. Buradamısın dedi. evet dedim. Sen bir aydır iyi değilsin dedi. yok bir sey dedim. Bu akşamı bana lutfedermisin dedi. nasıl yani dedim. Bu akşam benimle takılırmısın dedi. olur dedim.
Abim benim moralimi düzeltmek için elinden geleni yaptı. Bana bira ısmarladı, diskoya götürdü, sahilde yürüdük, ordan buradan konuştuk. İş bulamaması nedeniyle ne kadar moralinin bozuk olduğunu anlattı. Kız arkadası ile arasının bozuk olduğunu söyledi. Hiç olmayan bir sey olmuştu. Ağabeymle açık açık dertleşiyorduk. Bu kadar samimiyet kurulunca kendimi öyle bir hoş hissettim ki anlatamam.
Zaman zaman hırçın olan, zaman zaman benimle kavga eden abim aslında gayet normal, güzel bir insandı. Keşke içimden böyle bir sevgilim olsa diye geçirdim. O anda kafamda bir simsek çaktı. Eteğimin altından beni okşayan insan niye abim olmasındı ki. Bizim kızlar bu olaya ölürlerdi herhalde. Ama bunu nasıl yapacaktım. Abim ile bu çok zordu. O gece biraz yaramazlık yaptım, sağa sola tırmandım, koşarak gelip ağabeymin kucağına atladım. Kumsalda onu yere düşürdüm, o beni kuvaladı. Kumlar üzerinde sarılarak yuvarlandık. Yan yana uzanıp yattık, bütün cesaretimi toplayıp ağabeymin elinden tuttum. O da benim elimi tutarak sıktı. Sonra yandönerek onun üzerine çıktım, gözlerine baktım. Cok tatlısın, harika bir insansın dedim. Öhü öhü yaptı. Abartma ya, sadece seni mutlu etmeye çalışıyorum dedi. bende hep böyle ol diyerek dudağının kıyısına bir öpücük kondurdum. Abim hemen toparlandı, ben yerde oturuyordum, elimden tutup hadi kalk dedi. ben kalkarken zıplayıp ağabeymin boynuna sarıldım, bacaklarımı beline dolamıştım. Abim belimden tuttu. Afacan dedi.
Gözlerinin içine bakıyordum. Hem de yaramaz bir afacan dedim. Burnunun ucunu öptüm. Beni önce sıkıca sıktı ve sonra yere bıraktı. Havalarda yürüyordum. Döndüm arkamı, kalçamı sallaya sallaya ağabeymin önünde yürümeye başladım. Bir elimi havaya kaldırıp nereye gidiyoruz dedim. Abim otele dedi. hızlı bir şekilde geri dönerek hafif eğildim ve emredersin patron dedim. Sonra tekrar dönerek mankenler gibi yürümeye devam ettim. Abim arkamdan koşarak gelip arkadan bana sarıldı. Bu ne kız dedi, manken gibisin. Bende öyleyim tabi dedim.
Bak sen büyümüşte manken olmuş bizim küçük kız derken abim bir elini kalçamın sağ tarafına koyarak hafifce sıktı. İşte, kızların inanmadığı sey buydu. Olmuştuda.
Ağabeymin kalçamdaki elini tutup göbeğimin üzerine getirdim. Ve orada tuttum. Böylece abim bana arkadan sarılmış oldu. Omzumun üzerinden uzanan koluna deli gibi sarılmıştım. Eli öylece karnımda kaldı. Dur afacan, gören olacak gibi bir sey söyledi. Bende isteyen görsün istemeyen görmesin. İlk aşkımla şöyle biraz yürüyemeyecekmiyim yahu dedim.
Abim ellerini cekti, arkadan omzumdan tutarak sen de benim ilk aşkımsın güzel kardeşim dedi. kardeş lafı gelene kadar her sey güzeldi. Sonra öylece odaya gidip yattık.
Sabah annem erken kalktı, bizide kaldırdı ve ben kahvaltıya gidiyorum, çabuk hazırlanın gelin dedi. abim de kısa sürede hazırlanmıştı, bana ben de kahvaltıya gidiyorum geç kalma diyerek odadan çıktı. Ben kalktım, birkaç dakika duşun altında kaldım, çıplak bir sekilde odaya döndüm, küçük havlu ile yavaş yavaş kendimi kuruladım. 3. kattaki odanın balkonuna o haldeyken biraz yaklaşarak dışarıya baktım. Sonra kendim için aldığım ama giyemediğim g string mayomu giydim, onun üzerine giyeceğim ikinci bikiniyi çıkardım, saçlarımı tarayayım diye banyoya girince kapı açıldı. Banyodan kim o dedim, abim benim dedi, nerde kaldın prenses, kahvaltı bitmek üzere, senin için birseyler aldım, toplanmadan gel de kahvaltı yap dedi.
O cesaretle gstring ile banyodan çıkıp geliyorum abi bir dakika dedim. Abim beni o halde görünce dondu kaldı. O seyrederken arkamı dönüp gstring üzerine bikinimi giydim. Sonra ağabeyme dönüp hadi hazırım dedim. Abim hala öyle bakıyordu. Akşamki manken yürüşüyle kırıta kırıta kapıya doğru yürüdüm.
Kahvaltı bitene kadar hiç konuşmadık. Sonra annem, ben güneşte kalmayacağım diyerek çay bahcesine gitti. Ağabeymle bizde deniz kıyısına, yan yana uzandık. Hiç konuşmuyorduk. Ben dayanamayıp akşam çok güzeldi abi, yine yapalım dedim. dedim. Abim cevap vermemişti. Ama bu sefer hersey benden, ev sahibi ben olacağım dedim. Abim derinlere bakar gibi cevap verdi, olur.
Akşam annem yattıktan sonra ağabeymle yine çıktık. Havuz ışıklandırılmış, havuza giren biriki kişi vardı. Havuz başında oturduk. Gidip iki bira aldım, bu akşam bendensin yakışıklı dedim. Abim şaşkın sekilde patron dedi. birkaç yudum biradan sonra havuza giriyoruz dedim. Birlikte girdik, biraz yüzdükten sonra abim ile merdiven başında soluklandık. Bir elimle ağabeymin kolunu tuttum. Sonra yavaş yavaş kolunu okşadım. Sonra omzuna tutunarak yan tarafına geçtim, geçerken bacaklarımı ağabeymin bacaklarına doladım. Gözerlinin içine istekli şekilde bakıyordum. Abim hafif sakalı, ıslak ve dağınık saçları ile dayanılmaz bir erkekti. Sen de manken gibisin dedim ve elimi yavaşca önüne koydum. Tepki vermeyince hafif okşadım. Ağabeymde bir eliyle kalçamı tuttu. Hafif sıktıktan sonra okşamaya başladı. Bende aşağı yukarı hareketle ona izin verdiğimi gösterdim. uzanip dudaklarının uçundan hafifce öptüm. Abim izni aldığını anladı, elini bikininin içine sokup kalçamı okşadı, gstringimin ipini çekerek, bunu çıkarmamız lazım dedi.
Annem balkondan görebilir dedim.
Sudan çıkıp, uygun bir yer bulduk. Hemen öpüşmeye başladık deliler gibi öpüşüyorduk, dilimi yiyecek gibiydi. Kıtlıktan çıkmış gibi saldırdık birbirimize. Öyle güzel öpüşüyordu ki anlatamam. Sadece öpüşerek bir hafta geçirebilirdim. Ama abim dayanamayarak elimi tutup önünegötürdü. Biraz okşadım ve emmemi istediğini söyledi. Önüne eğilip emmeye başladım. Abim başımdan tutmuş ileri geri hareketine göre benim başımıda ileri görü oynatıyor, beni ağzımdan yapıyordu. Of diyerek kendini çekti, o anda fışkıranların bir kısmı yüzüme geldi.
Abim özür diledi, benim midem bulanmıştı. Tekrar havuza gidip biraz yüzdük, ağabeyme kendini affettir dedim. Ağabeymde gel diyerek tekrar kolumu tutup biraz önceki yere götürdü beni. Kucağına üotordum, dudaklarımı öptü, gögüslerimi emdi, beni yalamasını istedim. Çimlerin üzerine uzandım. Yukarıda yıldızlar vardı. Her yıldız bir dil darbesi gibi önümü okşuyordu.
Etek altından ellemeyi düşünürken kendime deli gibi tutkulu bir aşık bulmuştum. Bundan sonra hayat daha güzel olacaktı ama hic birsey umduğum gibi gitmedi.

31 yorum:

  1. 05374667155 MEHMET BEN KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

    YanıtlaSil
  2. 05374667155 MEHMET BEN KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

    YanıtlaSil
  3. 05374667155 MEHMET BEN KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

    YanıtlaSil
  4. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  5. Efe Efeoglu 28 Eylül 2015 04:07 merhabalar ben efe ist 05373071055 dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil
  6. slm ben Batuhan 05318801471zevk fantazi ve heyecan seven reel sex ile gerçek mutlulugu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli mutsuz bayanlar kapali dullar arayabilir her türlü fanteziye varım Watsap carı sms arayın varki gorun

    YanıtlaSil
  7. SELAM BEN İSKENDER 05374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

    YanıtlaSil
  8. Mrb sivastan görüşmek isteyen bayan arkadaş arıyorum gizlilik şar olmak kaydıyla arayın görüşelim bayanlar 0546 263 62 30 önce tanitici msj lütfen

    YanıtlaSil
  9. Merhaba bebeğim hikayenizi okudum çok beğendim sizinle tanışmak kuralsiz tabusuz yasak siz sınırsız sevismek sexy yapmak istiyorum ararmısınız sıfır beş sıfır yedi sıfır dört iki sekiz yedi üç iki ara bebeğim tanışalım

    YanıtlaSil
  10. Slm ben bora İstanbul dan varmı evli olgun eşini anlatacak uyarsa paylaşacak tekim çifte tecrubem var 05458627062

    YanıtlaSil
  11. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.BAYAN ARIYORUM.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  12. Selam evli çiftler eşini mutlu etmek isteyen sikilirken zevk alanlar grup isteyenler ben burdayım esmer yakışlı ve sex sınır tanımayan biriyim 22 cm penisim var ve geç boşalma fantazilerlerle dolu cılgınlae gibii sevişip yalayan sex kadınınız doyuracak kişiyiö bu beni mutlu eder güven ve gizlilik cok önemlidr bu şekilde email adresinden mesaj yoluyla görüşerek başlayabiliriz mesajlarınızı bekleyecem bol sex günler

    Email : unalsolmaz34@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Ateşli ve Azgın Bayanlar Adana ve yakın çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven çerçevesinde bir ilişki arayan Se*xs’te Sınır Tanımayan ve ne istediğini bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorum..
    0545 – 352 – 25 – 52 Özele Açık ! ” Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp Line Tango Wiber Var!

    Merhaba, Evli Çiftler Eşinin Mutluluğundan Mutlu Olan, Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. (Fotoğraf ispatlı) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın ' 0545 - 352 – 25 – 52 '' Özele Açık ! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  15. 0543 282 86 18 MERHABA BEN IST PATNER KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI Bİ OKADAR ZEVKLİ VE GÜZEL Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GUVENILIR DOST SIRDAS PATNER ARAYAN SEKSİN TÜM GÜZELİKLERİNİ YASAMAYI İSTEYEN EŞİNİLE MUHTEŞEM Bİ GRUP SEKS YASAMAK İSTEYEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 18 VE 90 YAS ARASI EVLİ DUL OLGUN TÜRBANLİ ŞİŞMAN BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYN TNSLM SEKS UZMANIZI KORAY NOT 19 CM VE KALIN 0543 282 86 18 GERCEK SEKSİ ARYAN CİDİ OLAN ARASINNOT BOSALMA SUREM 45 DAKİKADIR

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  17. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  18. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  19. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24  0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  20. Canım am göt yalamak istiyor yalatmak isteyen sekse düşkün istekli  olgun    ateşli azgın dul genç bayanlar arayın seks yapalım tel özele açık 3G var bayanlar arayın 0538 639 92 24

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01

    YanıtlaSil
  22. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01

    YanıtlaSil
  23. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01

    YanıtlaSil
  24. SLM KONYADAN SUVAT BEN YAŞ 45 YAŞIMA UYGUN OLGUN BAYANLAR SEX TE SINIR TANIMAM ÖN ARKA YALARIM ORGAZM GARANTİ 0506 190 88 48

    YanıtlaSil
  25. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  26. SLM AMINI YALATTIRMAK İSTİYEN OLGUN BAYANLAR ARASIN 0506 190 88 48

    YanıtlaSil
  27. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  28. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  29. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24  0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  30. Selam ben istanbuldan şeref ne istedigni bilen kendine güvenen seksi seven istekli ateşli azgın arzulu olgun dul genç bayanlar arayın seks yapalım am göt yalamayı çok seviyorum şuanda yatagında olup amını okşayan bayanlar hadi arayın ne duruyorsunuz 3G var tel özele açık bayanlar arayın 0538 639 92 24  0538 639 92 24. 0538 639 92 24 bayanlar arayın

    YanıtlaSil
  31. Selam ben istanbuldan şeref ne istediğini bilen kendine güvenen sekse düşkün istekli ateşli azgın olgun dul genç bayanlar arayın am göt yalamayı çok seviyorum çiftlere üçüncü olurum tel özele açık 3G var hadi bayanlar arayın 0538 639 92 24 0538 639 92 24 0538 639 92 24

    YanıtlaSil